Zajímavé akce – ÝBRKÝBL fashion bazar #4 (4. 4. – 5. 4. 2014)

Je čas probudit váš šatník ze zimního spánku! Jarní ÝBRKÝBL :: Fashion bazar se přikutálí  4. a 5. dubna 2014 do kreativního prostoru GRID na Opatovické 18, kousek od Národní třídy. Těšit se můžete na velkolepou módní smršť s kulinářskou tečkou z kuchyně Foodies Clubu VŠE (www.facebook.com/FoodiesClubVSE).
Nakupující ocení bohatý výběr, který bude čítat na 3 000 kousků od stovky prodejců, kteří přihlásili své zboží přes web www.ybrkybl.cz. Oproti online bazaru nabízí kamenný ÝBRKÝBL prodejcům možnost, jak prodat větší počet kusů během kratšího období. Již tradičně si za nákup nad 500 Kč odnesete jako dárek jednu z vymazlených tašek s designem ÝBRKÝBLu.
Vedle toho, že fashion bazar napomáhá k recyklaci oblečení, má ještě neméně důležitý charitativní rozměr. Zboží, které prodejci nebudou chtít zpátky, bude věnováno dobročinným obchodům (www.dobrocinne-obchody.cz), které z utržených peněz financují péči o seniory v domově Sue Ryder.
Nejlepším kamarádem ÝBRKÝBLu je opět módní e-shop ZOOT (www.zoot.cz), který poskytl nejen fungl nové kousky za speciální ceny, ale i exkluzivní trička z kolekce ZOOT Originál s designovými potisky, o které si budete moci na akci zasoutěžit.
Za zmínku stojí i netradiční prostor GRID v budově staré tiskárny v centru Prahy, kde se akce odehraje. Pro návštěvníky bude otevřen také šicí workshop, kde vám poradí s jednoduchou úpravou zakoupených kousků. Novinkou letos bude interaktivní instalace od kreativců z KinocirKus (www.kinocirkus.net).
To vše vypadá na úžasně namíchaný módní koktejl se spoustou ingrediencí, který by vám rozhodně neměl utéct. Nechte svou skříň rozkvést do jara!

01 04 05

Tagged: , ,

1 thoughts on “Zajímavé akce – ÝBRKÝBL fashion bazar #4 (4. 4. – 5. 4. 2014)

  1. Anonymní 29.3.2014 (13:50) Reply

    Od kdy do kdy? Můžu přijít v pátek ráno?

Napsat komentář